NNinwonderland.reismee.nl

Lobsterkillerrrrr...sielogggg - Nederland

Inmiddels weer een hoop mensen gezien en weer wat heerlijke beefburgers, roze koeken en een kapsalon gegeten. Wat had ik die gemist. Verder nog een trouwerij meegemaakt. En er heeft hier een babyboom plaatsgevonden, maar tegelijkertijd ook mensen die overlijden of op sterven liggen...

Geprobeerd tassenhouders van tassenhouder.nl (jaja, even reclame) te verkopen op de zwarte markt in Vleuten. Helaas, dat was geen succes. Verder een hoop genetwerkt en een stagiaire aangenomen (komt goed!).

Op een mooie koude visavond eindelijk een levende kreeft vermoord. Het was verschrikkelijk! Het arme beest voelde het al aan toen ie in een doos werd gezet en probeerde alle kanten op te kruipen. Het voelde een beetje als een kenny aan en kreeg er toch gevoel bij. Kreeg nog als tip om het dan maar vrij te laten en in een sloot los te laten! Haha. De kreeft moest levend met kop naar beneden in een pan met heet water worden gegooid. Wat bleek, de pan was te klein!!! Dus de kreeft spartelde als een gek en probeerde zichzelf te redden. De staart ging hup over de pan en klemde zich vast. Arm beest! Wij probeerden het beest erin te drukken, want tja, nu viel ie niet meer te redden. En het paste niet, dus deksel erop en...toen zagen we het langzaam rood worden. Na 3 minuutjes eruit, ondersteboven open snijden, kruiden en nog eens 3 minuutjes in de oven. Verschrikkelijk....maar heerlijk!!

Bijna weer verder met wereldreis deel 2, wanneer gaan we (Natasha en d'r backpack) weg en waar gaan we naartoe.....

Reacties

Reacties

Hes

Maakt mij niet uit, als je maar leuke verhalen blijft schrijven :)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!